Des que el Govern decretara l’estat d’alarma el passat 14 de març, l’equip de govern de l’Ajuntament d’Altea, encapçalat per l’alcalde, Jaume Llinares, segueix de prop el desenvolupament de la crisi originada per la pandèmia del COVID-19 amb reunions telemàtiques per videoconferència.

L’objectiu d’estes reunions és tractar els distints assumptes municipals, com ara la suspensió del cobrament de taxes i impostos municipals durant l’estat d’alarma, com ha anunciat l’alcalde; així com coordinar la gestió de la crisi a Altea a través de les distintes regidories, la Policia Local i  La Pública, que durant estos dies ha intensificat els treballs de desinfecció en carrers, edificis i mobiliari urbà com mesura per a lluitar contra el COVID-19.

A més d’això, tots els edils i l’alcalde continuen amb la seua activitat des de casa gràcies a les opcions de teletreball i a que gran part dels tràmits poden fer-se de manera telemàtica. També s’han organitzat torns per poder assistir al lloc de treball de manera presencial i així minimitzar els riscos de contagi. 

Estes reunions a través de vídeo conferència es mantenen gràcies a un programa de vídeo conferències que ha adquirit l’Ajuntament d’Altea a través de la regidoria de Noves Tecnologies.