Les regidories de Participació Ciutadana, regida per Maria Antonia Laviós, respectivament, han posat en marxa un concurs pictòric destinat als xiquets i xiquetes d’Altea amb el lema “Tot anirà bé”.

La iniciativa consisteix en realitzar un cartell per penjar al balcó que diga “Tot anirà Bé”. “Una activitat pensada per entretenir els menuts en estos dies de reclusió a casa i també com a tasca que es pot fer en família”; explica Laviós.

Una vegada realitzat el dibuix, aquest serà fotografiat i enviat al correu electrònic participacio@altea.es  amb l’objecte de participar en el concurs. En aquest mail s’haurà d’indicar nom de l’autor i direcció en què es troba penjat el dibuix. Els treballs podran ser remesos en el període d’Estat d’Alarma en què ens trobem a causa del COVID-19.

Les normes del concurs són molt senzilles i només estableixen que el lema “Tot anirà bé” vaja al costat d’un arc de sant Martí i que el dibuix siga el més gran possible.

El Consell de Participació Ciutadana serà qui trie els cinc millors dibuixos i després per votació ciutadana s’elegiran els 3 finalistes. Aquests 3 guanyadors rebran com a premi un val de 100 € per gastar en el comerç local. “A més de ser una iniciativa entretinguda i bonica a hores d’ara, col·labora en la promoció del comerç alteà, un dels sectors perjudicats en aquest període de reclusió”; ha afegit Maria Laviós.