La 8a edició del Campus Escola d’Estiu Básquet Altea se celebrarà del 27 de juny al 2 de juliol; així ho han donat a conéixer l’edil d’Esports, Pere Barber i el president del Club Básquet Altea, José Pérez Agulló.

L’activitat està destinada a xiquets/as d’entre 6 i 17 anys amb horari de 9.30 a 19.00 hores. Durant el campus es duran a terme entrenaments de bàsquet, de 10:00a 12:00h; de 12.00 a 13:30h es faran activitats lúdiques a la platja de L’Va espigolar (dimecres en la piscina del Club de Tennis); de 13.30 a 14:00h canvi de roba i lavabo; de 14 a 15:00h menjar en la cafeteria del Poliesportiu. Després del menjar, de 15.00 a 17:00h jocs recreatius en el Centre Juvenil; de 17.00 a 17:15h berenar i de 17.15 a 19.00 h entrenaments i competicions. La clausura del campus serà el dissabte dia 2 a les 12:00h.

El preu del Campus Escola d’Estiu Basquet Altea és de 125€ o 100€ si és un segon membre de la mateixa família qui s’inscriu. Aquest inclou el menjar i berenar de l’inscrit; així com la samarreta commemorativa de l’activitat. Les inscripcions poden realitzar-se a partir de hui mateix en l’Oficina d’Esports, en el Centre Juvenil d’Altea.

Com a responsable municipal d’Esports, Pere Barber, ha convidat “a tots aquells que siguen amants del bàsquet que vulguen conéixer aquest esport’’ al fet que s’apunten al Campus. I ha afegit: “volia donar l’enhorabona al primer equip per la seua participació en la Final Four d’ascens a la categoria EBA i a l’equip aleví pel seu primer lloc en el seu grup”.

Per part seua, el president del club, Jose Agulló, ha agraït a la regidoria per cedir-li les instal·lacions esportives, i als patrocinadors, Caixaltea i Arquiforma. Agulló destaca la gran temporada dels equips de la base del club i assenyala: “cada vegada som més jugadors en el Club Bàsquet Altea i és present edició del Campus hi haurà més places”.

Per a més informació telefonar al 965 84 13 34, en l’oficina d’esports en el Centre Juvenil o a qualsevol membre del Club Bàsquet Altea