Les del vòlei van aconseguir un ascens a la Lliga Preferent i els del básquet van ser campions del seu grup

Les jugadores del Club Voleibol Altea i els jugadors del Bàsquet Altea van rebre ahir a la vesprada la visita del regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, Pere Barber, per a felicitar-los per la gran faena realitzada durant la temporada, que els ha portat a aconseguir un subcampionat i ascens a la Lliga Preferent per part de les del vòlei i un campionat als del bàsquet. El regidor alteà va entregar un obsequi esportiu a tots dos equips com a reconeixement.

“Volem donar les gràcies als pares i mares pel suport mostrat, ells han estat sempre animant tant en partits com entrenaments” comentaven els entrenadors.

L’equip femení, entrenat per Javi Mora, va aconseguir posar un fantàstic fermall final a la seua temporada amb la participació en la fase final d’ascens a la Lliga Preferent a Villena. Les jugadores de l’Altealife han aconseguit proclamar-se subcampiones en la fase final d’ascens a Preferent i han obtingut plaça per a jugar la pròxima temporada en l’elit autonòmica del voleibol infantil femení. És el primer ascens del club en una categoria de base, ja que, els ascensos han vingut sempre dels equips absoluts, tant el masculí com el femení en categoria nacional.

Per part de l’equip aleví de bàsquet, entrenat per Leandro D’Annunzio, van aconseguir una fenomenal temporada, ja que, van aconseguir un primer lloc en el Grup K de Segona Zonal. Amb un increïble balanç d’11 victòries i  només una derrota contra EMM Teulada-Moraira. L’aleví va anotar 542 punts durant temporada i solament va encaixar 264 punts. A més, els jugadors van tindre una ratxa de 7 victòries seguides.

El regidor d’Esports, Pere Barber, va postil·lar: “sempre és un plaer veure com els clubs esportius d’Altea aconsegueixen aquest tipus d’assoliments, a més d’aprendre els valors de l’esport i del treball en equip”, i va finalitzar felicitant els equips, com al cos tècnic i també als pares i mares “que estan costat dels seus fills i filles en cada partit”.