Més de 400 metres quadrats té el nou parc infantil situat entre el carrer La Trompa i la carretera nacional que s’acaba d’inaugurar. El cost de l’obra ha ascendit a 46.000€ i esta ha estat executada per l’àrea d’Infraestructures, projectada i supervisada per Oscar Ramírez Corrochano, Enginyer d’Obres Públiques a l’Ajuntament d’Altea.

Com ha explicat Ramírez, el parc té 420 metres quadrats, dels quals 65 són de paviment elàstic de seguretat. La instal·lació està dotada d’un gronxador doble accessible; un balancí doble; 2 balancins simples; una taula de jocs; una altra de tennis taula i una cistella.

“El parc està dissenyat per a xiquets de fins a 10 anys, però també poden fer ús de la taula de tennis els més grans i adults”; ha comentat l’enginyer encarregat de la supervisió de les obres, que ha afegit que el parc està tancat en la seua totalitat per una tanca de fusta i a més a més s’ha instal·lat una palissada exterior a la mateixa per motius de seguretat, ja que el desnivell de la zona així ho recomanava. A aquesta mesura de seguretat es suma una barana i passamans d’acer.

L’acabat del paviment és de formigó imprès acolorit i està prevista la instal·lació d’una pèrgola a la zona de berenadors. Hi ha dues palmeres integrades a la zona del parc.

Com a responsable municipal d’Infraestructures, Diego Zaragozí convida a la ciutadania a gaudir del nou parc fent un ús responsable de la instal·lació.