El regidor d’Esports, Pere Barber, ha informat del nombre d’inscripcions als Cursets d’Estiu 2019 oferts per l’Ajuntament d’Altea. ‘’En data de 24 de juliol comptem amb 500 inscrits per als més de 20 cursos que s’ofereixen’’.

Com explicava el regidor “es destacable tindre esta quantitat d’inscrits a mitjans de juliol, superem amplament el nombre d’inscripcions d’anys anteriors, símptoma que les coses s’estan fent bé”. A més d’això, Pere Barber afegia que “este nombre continuarà creixent fins a finals d’agost, ja que hi ha molts usuaris que repeteixen cursets o que, en acabar un, s’apunten a un altre. Al mes d’agost molta gent està de vacances i aprofiten per portar els seus fills i filles als cursets que organitzem des de la regidoria d’Esports”.

El regidor ha desgranat les dades d’inscrits en els cursets més demandats: “destaca, per damunt de tots, com cada any, la natació, amb més de 150 inscrits. La segueixen l’hípica, amb 61 inscripcions; el futbol amb 47, l’handbol amb 32 i el bàsquet amb 25’’.

Per últim, Pere Barber, ha recordat que les inscripcions continuaran obertes fins finalitzar els cursets d’estiu i “qui ho desitge podrà apuntar-se als diferents cursets, sempre i quan continuen havent places disponibles”. El regidor ha explicat també que ‘’per facilitar estes inscripcions, qui realitza diversos cursos obté diferents descomptes’’.