El cicle “Música a Boqueta Nit” continuarà durant el mes d’agost tots el dijous a les 21:00 hores a la plaça de l’Aigua. La regidora de Cultura, Aurora Serrat, ha anunciat que amb aquest esdeveniment es pot gaudir “d’un gran ventall de grups musicals de jazz, cant d’estil, cantautors, música contemporània… que vindrà de la mà de grans professionals de la música”.

A més d’això, ha detallat la programació que començarà l’1 d’agost amb el concert de jazz, Bernard Van Bossum Quartet. La segona funció és una actuació de Jonatan Penalba. El seu treball “Soca-rel” conjuga la tradició del “Cant d’Estil” amb ritmes i instrumentació més actual, utilitzant instruments tradicionals i moderns.

El 15 d’agost tindrà lloc un concert de percussió. El trio Synergein Project presenta “Cantos”, un programa d’estrena mundial on s’exploren les possibilitats sonores de la percussió. El dia 22 d’agost, el compositor, escriptor i cantautor mallorquí: Joan Miquel Oliver presentarà el seu nou disc “Elektra”. Aquest és el seu cinqué àlbum i advoca per fer un crit en defensa de la igualtat de gènere.

Per finalitzar l’edició 2019 de “Música a Boqueta Nit” actuarà la Jove Big Band de Sedajazz, un projecte cultural i educatiu de Sedajazz on joves estudiants desenvolupen la seua carrera musical en l’àmbit de la música de jazz.

El preu de les entrades és de 5€ per concert i s’ha establit un abonament de 15€ per a les actuacions de cada mes. La venda d’entrades i abonaments es realitzarà a l’Ajuntament d’Altea, la Casa de Cultura i una hora abans de cada actuació en la pròpia plaça de l’Aigua.

L’edil de Cultura ha convidat a la ciutadania i visitants a gaudir d’aquestes actuacions a l’aire lliure en un entorn singular com la plaça de l’Aigua d’Altea.

Cartell-Música-A-Boqueta-Nit