Al voltant d’un centenar de persones acompanyen a Compromís en Altea la Vella

Ahir, dijous 23 de maig, tenia lloc a Altea la Vella l’últim acte de campanya de Compromís, amb la participació de Pepa Pérez, número nou a la llista de Compromís, Mari Laviós, actual regidora de Participació i d’Altea la Vella i número 3 a la llista i de Jaume Llinares, Alcalde i candidat a revalidar l’Alcaldia.

Al voltant d’un centenar de persones van acompanyar a la gent de Compromís per escoltar les seues propostes i també van tindre l’oportunitat de participar i preguntar als candidats els seus dubtes o propostes per millorar Altea la Vella.

Mari Laviós va fer un repàs a tot el que s’havia estat fent durant esta legislatura a Altea la Vella, com ara l’ampliació de l’horari d’atenció mèdica, la reparació del camp de futbol o la compra d’un equip de so per al Centre Cultural.

Per la seua banda, Jaume Llinares va repassar la millora en la il·luminació i els accessos al poble, que s’han vist millorats amb la instal·lació de fanals i la creació de voreres i una rotonda per donar més seguretat a l’encreuament amb la pujada de la serra.