• Pere Barber assistia el dilluns, dia 25 d’abril, a una reunió amb Josep Miquel Moya per traslladar-li diversos projectes i idees esportives per a Altea

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, Pere Barber, va mantindre  una reunió de treball amb el director general d’Esports a les dependències de la Conselleria de Cultura i Esports. A l’encontre es van abordar diversos temes d’importància per a la nostra localitat com ara la problemàtica amb la concessió del Club Nàutic d’Altea i la situació del Complex Esportiu Joan Montiel, entre altres.

El regidor de Compromís es mostrava satisfet per l’encontre i manifestava que “ha sigut una reunió productiva on el director general ens ha informat sobre les diverses opcions per tal de trobar la solució que permeta tornar a disposar de les instal·lacions d’Altea la Vella per a tota la ciutadania”. El regidor informava que ‘’el nostre objectiu és aconseguir finançament per a la reparació de les instal·lacions d’Altea la Vella, un finançament que no serà fàcil d’aconseguir, com ens han avançat, però si estem satisfets perquè hem donat un gran pas endavant per desbloquejar la situació i pareix que estem agafant la via correcta per trobar una solució”.

En la reunió, a més, també es va parlar de la situació actual del Club Nàutic d’Altea on el regidor va insistir en “la necessitat de resoldre l’actual estat per regularitzar-lo després de tants d’anys”.

“Josep Miquel Moya ens ha assegurat que la concessió del Club Nàutic serà de les primeres en executar-se i ho farà en un breu període de temps, amb el conseqüent benefici per al poble d’Altea, ja que el Club Nàutic té un gran projecte de millora de les instal·lacions que donarien una nova imatge a la zona, més moderna i actual i, a més, es suprimiria l’actual barrera que separa les instal·lacions del cub del poble”.

“Per a nosaltres el Club Nàutic és molt important per la tasca esportiva i social que desenvolupa i mantenim una molt bona relació amb ells, a més la seua idea d’obrir encara més les instal·lacions al poble va de la mà amb la nostra manera d’entendre Altea”, assenyalava el regidor.

Per acabar, Pere Barber afegia que “a banda d’estos dos temes crucials per al nostre poble, el director general ens ha avançat que en breu eixiran noves línies de subvencions des de la Generalitat que ens poden interessar, per millorar o ampliar, entre altres, camins i senders per practicar esport”.