El nostre regidor de Cultura, Diego Zaragozí, acompanyat pel president de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella, Juan Antonio Bañuls, ha presentat el XLV (45) Certamen Provincial de Bandes de Música, en les categories de Tercera i Quarta Secció, que tindrà lloc el pròxim dissabte, 12 de març, al Centre Cultural d’Altea la Vella.

Diego Zaragozí ha anunciat les sis bandes que concursaran al certamen el qual, inicialment, acollia la Tercera Secció i, finalment, també acollirà la Quarta Secció. Juan Antonio Bañuls ha explicat que les bandes participants interpretaran una obra obligada, una lliure i un pas doble que estarà fora de concurs. La banda d’Altea la Vella serà l’encarregada la cloenda de l’acte.

El certamen, organitzat per la Diputació d’Alacant i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, començarà a les 10 hores, amb la participació de la banda de Gorga, a la qual seguiran les agrupacions musicals de La Romana, Redován, Dolores i Novelda. Per la vesprada, a partir de les 17 hores, actuarà la banda de Pilar de la Horadada, i la cloenda correrà a càrrec de la banda amfitriona, la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella. Seguidament, es coneixeran els premis del concurs, que comptarà amb un jurat format per cinc membres. El premi de la Quarta Secció s’entregarà abans de finalitzar la jornada matinal.

Tant el regidor com el president de la Recreativa han mostrat la seua satisfacció pel fet que Altea la Vella siga la seu d’un certamen musical d’aquesta rellevància. Juan Antonio Bañuls ha destacat la importància d’aquest certamen que reunirà més de cinc-centes persones, entre músics i acompanyants. Bañuls ha assenyalat que és ‘’un acte molt significatiu per a Altea la Vella, esperem molta afluència de públic, i que l’oratge ens acompanye perquè els assistents puguen gaudir dels establiments, com bars i restaurants, d’Altea la Vella’’.