L’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, va mantenir el passat dilluns una reunió de treball amb el Gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, Ángel García de la Bandera, per a abordar el desenvolupament de les obres que s’estan duent a terme en el TRAM Denia-Alacant, al seu pas per Altea. En la reunió també van participar la regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, l’edil d’Infraestructures, Roc Ferrer, la regidora de Medi Ambient, Bea Nomdedeu, i l’edil de Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll, així com el director tècnic de FGV, Miguel Ramos, i els responsables de la UTE COMSA, empresa d’encarregada de l’execució d’aquestes obres.

Després de la reunió, l’alcalde de Compromís Jaume Llinares va assenyalar que, entre altres qüestions, “hem tractat els problemes que està generant el tractament de recuperació que se li està realitzant a l’antic pont del riu, ja que s’ha traslladat a terra per a decapar-ho i açò ha generat molèsties de sorolls i pols”. En aquest sentit, l’Alcalde va manifestar que “aquesta qüestió ja estava prevista i per açò mateix l’abordem en la primera reunió que vam mantenir amb FGV, abans de l’inici de l’obres”. Segons va explicar, “els hem recordat que han d’existir totes les garanties que açò no vaja a generar cap problema, ni en els veïns ni en el poble d’Altea”. 

Així mateix, Llinares va assegurar que “hem insistit en la proximitat de vivendes i del Poliesportiu perquè estaven superant els decibels que tenien previstos i, conscients d’açò, ja estaven prenent les mesures oportunes per a solucionar-ho”. 

En aquest punt, l’Alcalde va remarcar que “van a desplaçar aqueixos treballs del lloc on els estan desenvolupant actualment i, en principi, es van a eliminar els sorolls. Com ja els comuniquem al principi, els hem demanat que siguen completament escrupolosos en l’aspecte mediambiental i que, el lloc on desplacen les obres, complisca totes les normes de recuperació de residus, tenint en compte tant la contaminació acústica com a mediambiental”. Finalment, Llinares va posar l’accent que “des de fa dies estan treballant en la solució d’aquests problemes i també és qüestió de dies que açò se solucione”.