Este matí s’ha presentat el curs ‘’Emprendre amb resultats de venda’’, que organitza la regidoria de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament d’Altea amb el patrocini de l’Obra Social de ‘’La Caixa’’.

El nostre regidor de Compromís, Diego Zaragozí  ha presentat esta iniciativa, acompanyat per Pep Cano, director de l’oficina de La Caixa a Altea, en nom de l’Obra Social d’aquesta entitat.

El curs, que tindrà lloc del 24 de novembre a l’1 de desembre, amb un total de 20 hores, en horari de 09:30 a 13:30 hores, és gratuït i està dirigit a  emprenedors d’Altea que estiguen aturats i que vullguen començar una activitat empresarial o tinguen una idea de negoci. Esta activitatcomptarà també amb consultories individuals per als tres millors projectes

Com ha explicat el regidor  de Compromís‘’el curs suposarà un programa d’entrenament i consultoria dirigit a emprenedors que comencen un negoci i necessiten captar i aconseguir els seus primers clients i conèixer tècniques efectives de venda’’.

Per la seua banda, Pep Cano, com a representant de l’Obra Social de ‘’La Caixa’’, l’entitat que finança el curs, ha destacat l’interés de l’Obra Social ‘’en les persones que realment ho necessiten, i revertir així els beneficis de la banca en la societat’’.

Així mateix s’han explicat les utilitats fonamentals del programa que es centraran en conèixer la viabilitat comercial dels producte i/o serveis que es volen vendre; determinar la viabilitat dels participants com a emprenedors; elaborar el portfoli comercial de productes i/o serveis amb el focus en l’oferta de valor; elaborar fitxes de productes i/o serveis que inclouen l’oferta de valor i l’argumentari per producte i/o servei; determinar la segmentació de clients i elaborar el pla de captació de clients; i conèixer les estratègies d’influència comercial per tal d’aconseguir la venda.

Com ha informat el regidor, la matrícula del curs ja està oberta, i totes les persones interessades es poden dirigir a l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Altea, situada a la planta baixa de l’Ajuntament o telefonant al 695841300.