Obras-charco-paradas-julio-6-300x225L’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, juntament amb la regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, van visitar ahir les obres del Front Litoral, juntament amb la directora de les obres per part del Ministeri i redactora del projecte, Mª Auxiliadora Jordá, i diferents responsables de l’empresa Tracsa, empresa encarregada d’executar les obres, per a comprovar l’estat actual en què es troben les mateixes. Cal recordar que en aquest moment els treballs s’estan centrant a drenar ‘El Charco’ per a eliminar el fang que s’ha generat en el seu interior.

En aquest sentit, Imma Orozco ha remarcat:” que si bé és cert que com a Ajuntament ens agradaria que les obres anaren a un ritme més ràpid,“ també és cert que s’estan realitzant en uns temps bastant raonables, tenint en compte que les últimes pluges no faciliten els treballs”. 

En aquest sentit, Orozco ha destacat que “volíem conèixer l’evolució de les obres, ja que ja s’ha actuat en un terç de la zona prevista d’extracció de fang i açò vol dir que les obres van a bon ritme, no sempre com desitjaríem, però sí que és un ritme assumible”. Segons ha explicat, “també hem aprofitat la trobada per a interessar-nos per qüestions més tècniques del desenvolupament del projecte i estem ‘vigilants’ perquè es complisquen els terminis previstos, perquè considerem fonamental que l’estiu que ve Altea puga gaudir d’aquesta platja que es va a recuperar”.

Finalment, l’edil ha reiterat l’agraïment de l’Ajuntament a tots els veïns de la zona i responsables dels restaurants “per la seua paciència i comprensió, ja que sabem que els treballs que s’estan duent a terme actualment no són agradables, per les olors que desprèn el fang”. “Hem de passar per aquesta fase de les obres, però pensem que en aquesta època de l’any es redueix l’impacte en el nostre sector turístic, en haver finalitzat la campanya estival i esperem que l’extracció de fang finalitze en unes setmanes”, ha conclòs la regidora.