Diego Zaragozí, regidor de Cultura, ha anunciat una nova activitat que ha posat en marxa la regidoria que encapçala, un cicle de presentacions de llibres que tindrà lloc a la Casa de Cultura d’Altea i al Centre Cultural d’Altea la Vella. El cicle començarà el dijous, 22 d’octubre, i continuarà tots els dijous fins al dia 10 de desembre.

Al llarg del cicle es presentaran huit obres i el primer llibre que es donarà a conèixer en esta activitat serà ‘’Camino de luz’’, de José Poveda, el dijous 22 d’octubre a les 20 hores a la Casa de Cultura d’Altea. ‘’Camino de luz’’ es un recull de poemes de l’autor d’Elda, establit a Altea, que serà presentat per Pedro López Becerra, advocat i assessor cultural i jurídic i pel regidor de Cultura, Diego Zaragozí.

Com ha explicat el regidor ‘’la temàtica dels llibres que anem a presentar és molt variada, començarem amb un llibre de poesia, però el cicle també inclou llibres infantils, així com un estudi que s’ha realitzat sobre les pintures de l’abric rupestre de l’Ermita del Vicari, entre d’altres’’. Les presentacions correran a càrrec de l’autor, al que acompanyarà alguna persona relacionada amb el mateix i que explicarà en què consisteix el llibre.

Així mateix el regidor ha destacat que la presentació de tres dels llibres es realitzarà al Centre Cultural d’Altea la Vella, i les cinc restants tindran lloc a la Casa de Cultura d’Altea. Diego Zaragozí detallava que ‘’des de la regidoria volem donar un impuls a l’activitat cultural d’Altea la Vella, per això hem volgut que els dos llibres infantils del cicle es presenten allí, a més de ser una iniciativa del CEIP Altea la Vella, així com el llibre sobre les pintures rupestres de la serra1r llibre, de l’abric rupestre de l’Ermita del Vicari’’.

Està previst que totes les presentacions siguen a les 20 hores, excepte les dels llibres infantils que seran en horari de vesprada, però abans de les 20 hores. Com també ha informat el regidor s’editarà un programa de mà que estarà a l’abast de tot el públic amb tota la informació del cicle.

http://www.altea.es/data/documents/library/2015-10/3284.pdf