Des de la Regidoria de Participació Ciutadana s’està treballant per a potenciar l’ús de la ‘Bústia Ciutadana’, que es troba situat en la pàgina web de l’Ajuntament, amb l’objectiu de transformar-ho en una “vertadera ferramenta de comunicació directa i personalitzada amb tots els regidors, així com amb els diferents departaments municipals”, tal com ha assenyalat l’edil de Participació, Bea González.

Segons ha explicat la regidora de Compromís Beatriz González, volem eliminar aqueixa barrera que s’ha creat entre polítics i ciutadans i, des d’aquest equip de govern, considerem imprescindible que els nostres veïns tinguen un canal de comunicació obert de manera permanent amb nosaltres, de manera que ens puguen traslladar els seus suggeriments d’una manera còmoda, ràpida i eficaç”. De fet, “totes les consultes que arriben a la bústia seran remeses directament als departaments pertinents, i es contestaran en el termini de temps més breu possible”, ha destacat González. 

Així mateix, l’edil ha anunciat que s’ha resituat la Bústia dins de la web de l’Ajuntament , de manera que siga el més visual possible i fàcil de trobar per a l’usuari. També ha avançat que para tots aquells que no disposen d’internet es va a instal·lar una bústia física, tant en l’Ajuntament com en l’extensió administrativa d’Altea la Vella.

Cal recordar que, a més de la ‘Bústia Ciutadana’, l’Ajuntament també està treballant actualment en la reforma de la App municipal, de manera que aquestes dues eines “s’emmarquen en l’objectiu d’aprofundir en la transparència i participació real i efectiva”, tal com ha destacat l’edil.