• En relació a l’accessibilitat de l’edifici

El regidor de Cultura, Diego Zaragozí, ha anunciat aquest matí que ja estan en marxa les obres d’adequació de l’edifici del Conservatori Municipal perquè puga ser completament accessible. Segons ha explicat Zaragozí, les obres de remodelació van començar aquest passat dilluns i responen a la necessitat d’adequar l’edifici “ja que el domicili legal del Conservatori estava en el Carrer Filharmònica i quan fa dos anys es va procedir a actualitzar l’adreça, la Conselleria de Cultura va enviar una inspecció i va marcar unes pautes que havia de complir l’edifici, sobretot per a la seua accessibilitat”.

Així mateix, l’edil ha remarcat que les obres es duran a terme en dues fases. La primera fase està consistint a adequar les entrades per a fer-ho accessible amb una rampa. Tal com ha assenyalat Zaragozí, aquesta primera fase de les obres finalitzarà abans del dia 21 quan comença el curs. En cas que quede alguna petita obra pendent, serà de l’exterior per a no interferir en les classes.

Les obres d’aquesta primera fase tenen un cost de 34.000 euros, que va a sufragar inicialment l’Ajuntament. Zaragozí ha afegit que “quan aquest equip de govern va arribar a l’Ajuntament vam veure que hi havia una subvenció de la Diputació a la qual podíem acollir-nos i esperem poder rebre-la perquè l’Ajuntament s’estalvie aquests diners, o gran part d’ell”.