Contracta la finalització de les obres de la Guarderia Municipal

guardería-alteaLa regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha signat aquest matí el contracte per a finalitzar les obres de la Guarderia Municipal. L’empresa Urbamed Infraestructures S. L. serà l’encarregada de finalitzar aquestes obres, incloses dins del Pla Confiança de la Generalitat en 2009, i que es van paralitzar en 2011 arran dels impagaments de l’antic govern de la Generalitat.

Tal com ha explicat Vicenta Pérez, les obres començaran al més prompte possible “i està previst que duren sis setmanes, aproximadament”. L’import del contracte signat amb *Urbamed ascendeix a 146.000 euros, que seran finançats conjuntament per l’Ajuntament d’Altea i per la Conselleria d’Educació.

Per a Pérez, “des de l’equip de govern estem molt satisfets perquè es tracta d’una notícia molt desitjada per tots els alteans i alteanes. Amb aquest contracte signem, per fi, tenir una Guarderia Municipal a Altea. Treballarem també perquè prompte estiga en funcionament i complisca la seua missió: ajudar amb la conciliació a les famílies alteanes”