Barber: “El PP ha abandonat durant 4 anys el Complex Esportiu d’Altea la Vella”

Cursets-OKEl regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, ha eixit aquest matí al pas de les crítiques abocades des del PP, pels danys registrats en el camp de futbol d’Altea la Vella. Barber ha manifestat que “s’ha de tenir la cara molt dura per a dir que el nou equip de govern té abandonades les instal·lacions, quan els anteriors governants del PP les van tenir abandonades durant quatre anys. No fa falta més que acostar-se allí mateix per a poder comprovar-ho en persona”.

En aquest sentit, l’edil ha recordat que el passat 24 de juliol van ocórrer uns actes vandàlics, després de l’actuació d’un conegut DJ a Altea la Vella. Entre altres coses, es van causar desperfectes en les condícies del Complex Esportiu ‘Joan Montiel’ d’Altea la Vella.

Segons ha explicat Barber, “tant des de la Regidoria d’Esports, com per part de la Policia Local, es van realitzar els corresponents informes i es van enviar al departament d’Infraestructures, ja que aquest departament és el que s’encarrega a dia d’avui del manteniment d’aquestes instal·lacions”. “Automàticament es va demanar una valoració dels danys i de la reparació que feia falta, i que ascendeix a 7.000 euros. Aquesta valoració la va realitzar una empresa externa, i no es va poder disposar d’ella fins a la setmana passada”, ha afegit l’edil.

Així mateix, ha destacat que “ara ja està en mans de l’asseguradora, que és la que es farà càrrec de la reparació, i esperem que es duga a terme en el mínim temps possible”. Per açò, Barber ha demanat disculpes als veïns per les molèsties que se’ls pot estar ocasionant.

Finalment, el regidor ha assenyalat que actualment s’està treballant en l’elaboració d’un projecte per a la reparació del camp de futbol d’Altea la Vella. “Un projecte que es troba bastant avançat i la viabilitat econòmica del qual no serà fàcil d’aconseguir, però ja s’han fet els primers contactes per a aconseguir-ho”, ha destacat Barber.