El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, es va traslladar ahir a la vesprada a Altea per a mantenir una reunió de treball amb l’Alcalde, Jaume Llinares i tot l’equip de govern municipal. En el transcurs de la trobada es va abordar l’actual situació de la Cala del Soio i del Front Litoral, així com la possibilitat de dotar de pressupost autonòmic als BIC de la nostra localitat, amb la finalitat de potenciar-los. Així mateix, es va tractar la jornada escolar contínua i la possibilitat d’organitzar visites guiades dels escolars alteans a les Corts Valencianes.Després de la signatura de Morera en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, l’Alcalde li va fer lliurament d’un gravat de Eberhard Schlotter. Posteriorment, tots es van traslladar a la zona de el ‘Toll’ perquè Morera poguera conèixer de primera mà la situació en la qual es troba actualment el Front Litoral.

Morera va mostrar la seua satisfacció per l’acolliment de l’equip de govern alteà i pels temes abordats en la reunió de treball i va assenyalar que “hem analitzat diferents temes d’actualitat d’Altea, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida dels seus veïns i tot el que podem fer des de les Corts Valencianes per a ajudar en diferents temes, ja siguen d’ordre educatiu, com el Conservatori o la Jornada Contínua. També hem parlat de les infraestructures necessàries per a millorar la façana litoral, així com la connectivitat que necessita Altea per a evitar una circumval·lació que podria ser nociva per al medi ambient, però sí una connectivitat amb el que hauria de ser la liberalització del peatge en l’AP-7 en un pròxim futur”, va destacar.

Per la seua banda, Jaume Llinares, va assenyalar que “és un honor que el President de les Corts haja vingut a Altea” i va manifestar que Morera “està al tant dels problemes d’Altea i com ell diu, els polítics estem al servei dels ciutadans per a millorar la seua qualitat de vida”. Segons va explicar, “també hem aprofitat per a parlar d’altres problemàtiques, com el Club Naútic, la Jornada Contínua i els problemes de connectivitat, en relació amb les nostres infraestructures”. “En tots aquests aspectes, necessitem ajuda, i el President de les Corts farà de contacte per a poder traure avant tots aquests projectes”, va concloure Llinares.