• El pròxim 4 de novembre tindrà lloc una sessió de conclusions

Més de 100 persones van participar ahir en el taller de treball ‘Avanç del Pla de Participació del Pla d’Ordenació Detallada’ (POP), que es va celebrar en el Centre Cultural d’Altea la Vella perquè els veïns pogueren conèixer els tràmits i realitzar les seues aportacions al Pla General.

El taller, que va comptar amb l’assistència de l’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, l’edil d’Urbanisme, Imma Orozco, i la resta de regidors de l’Equip de Govern, va consistir en una dinàmica de grups, en la qual cada participant podia plasmar la seua opinió sobre aspectes positius com a negatius, a més d’aportar idees per a millorar i innovar a Altea la Vella. Per a finalitzar, es van exposar a debat totes les propostes per a confeccionar finalment una sèrie de línies d’estudi per a analitzar el que proposen els veïns d’Altea la Vella.

Aquesta reunió de treball s’emmarca dins del Pla de Participació de l’Ajuntament d’Altea perquè tots els veïns disposen de la informació pública del PG, per a açò s’ha establit un calendari de reunions, en cadascuna de les zones de la nostra localitat. Segons ha explicat la regidora d’Urbanisme, tot aquest procés de participació“va a facilitar que el document d’ordenació detallada tinga el màxim consens possible”.

En el cas d’Altea la Vella, aquest procés és “especialment sensible”, tal com ha remarcat la regidora d’Urbanisme, “ja que la proposta d’ordenació presentada ha rebut moltes crítiques”. En aquest sentit, Orozco ha posat l’accent que “des d’aquesta Regidoria hem volgut facilitar al màxim les aportacions en positiu que puguen fer els veïns d’Altea la Vella”.

De fet, l’edil ha mostrat la seua satisfacció pel bon acolliment del taller i “la bona predisposició dels veïns per a participar en tots aquest procés” i ha recordat que el pròxim 4 de novembre tindrà lloc una sessió de conclusions.

Cal recordar que el calendari de treball d’aquest Pla arreplega la celebració de 12 reunions (en el termini de 90 dies) amb diferents entitats locals, associacions i veïns (amb una periodicitat setmanal) per a revisar de manera conjunyeix el PG que “marcarà el creixement del poble durant els pròxims anys”, ha conclòs Orozco.