Els joves de la comarca van aprovar l’acta constituent el passat 25 de gener i els seus estatuts el diumenge 29 de març
Compromís a la Marina Baixa ja compta amb l’estructura de joves del partit. El passat diumenge 25 de gener els joves de la comarca es van reunir a la seu de la formació a Benidorm en assemblea oberta per constituir el Col•lectiu de Compromís Jove Marina Baixa.
Dos mesos després s’han tornat a reunir, esta vegada a la seu de la Vila Joiosa, per aprovar -per unanimitat- el que seran els seus estatuts com a formació jove de Compromís a la Marina Baixa.
Pepet Pérez, de Benidorm, serà el Secretari Comarcal de la formació i l’acompanyaran Pep Pastor, de La Nucia, al front de la secretaria d’organització; Alex Campoy, de Benidorm, com a Secretari de Finances; Pere Barber, d’Altea, serà el Secretari de Comunciació mentre Kika Marchán, que encapçala la candidatura local de la Vila Joiosa, s’encarregarà de les polítiques d’igualtat. Per últim Joan Tasa, de Callosa d’En Sarrià, serà l’encarregat de les relacions intercomarcals amb la resta de Col•lectius.
Des del Col•lectiu animen els joves de la comarca a involucrar-se en este projecte obert i participatiu que des del valencianisme progressista i ecologista vol que els joves siguen part fonamental en el canvi necessari per revertir la situació de pobresa democràtica i social a què ens ha abocat la vella política.