Enquesta logo

Compromís per Altea posa en marxa un formulari per a fomentar la participació ciutadana a la localitat. En aquest formulari el Col•lectiu local proposa a la població alteana que emplene algunes dades personals (com edat, barri, sexe o formació) i exposen nou punts d’àmbit local que els participants hauran de puntuar de l’1 al 9 segons el seu propi ordre de prioritat.

La intenció d’aquest primer formulari “és que la població que participe ordene, segons la seua prioritat els temes que proposem, per a més avant anar realitzant enquestes específiques sobre cada apartat”.

Segons informen des del grup local, la intenció és saber quines són les qüestions que més preocupen als alteans i alteanes per poder fer després enquestes específiques per a cada apartat que aniran publicant-se d’acord amb l’ordre d’importància donada pels ciutadans.

El formulari es publica hui mateix (dilluns 24 de novembre) i estarà disponible a través d’Internet fins el pròxim divendres 5 de desembre, dia en què es recolliran totes les dades i “ens posarem a treballar en les enquestes amb la intenció de publicar la primera a principis de gener”.

Des de Compromís per Altea animen tota la ciutadania alteana a participar en esta nova iniciativa a la localitat i recorden que “poden participar totes aquelles persones que ho desitgen, sols s’ha de tindre accés a Internet per poder emplenar el formulari i les enquestes. L’anonimat està garantit ja que no es demanen dades compromeses”.

Tant el formulari com les enquestes estaran disponibles en tres llengües: valencià, castellà i anglès.

FORMULARI VALENCIÀ

FORMULARI CASTELLÀ

FORMULARI ANGLÈS