Els regidors de Compromís han presentat dos mocions per a la seua aprovació en el pròxim plenari amb mesures concretes per impulsar la transparència a l’Ajuntament d’Altea.

La primera proposta va destinada a previndre la corrupció. Cada dia ens assabentem de nous casos de corrupció en l’administració local. Per això, proposem mesures reals i efectives de prevenció d’estos delictes que es poden aplicar en el nostre Ajuntament.

La transparència és la millor eina per evitar la corrupció. Per això, entre altres coses, proposem un registre públic de proveïdors i que s’identifique els administradors i socis de les mercantils que treballen amb el nostre ajuntament.

La segona de les mocions insta a la creació i publicació d’un registre de factures que siga d’accés públic des de la pàgina web de l’Ajuntament. La ciutadania ha de saber en què es gasten els seus diners per poder valorar els gestors municipals.

Amb estes propostes concretes i efectives Compromís pretén que l’Ajuntament d’Altea deixe de treballar d’esquenes a la ciutadania i comence a adaptar-se a les seues demandes de transparència.