Hi ha llocs que semblen condemnats a estar bruts i patir un deteriorament que l’equip de govern no és capaç de parar.

Eixe és el cas de la Plaça Francisco Pérez Devesa, entre el Tapó de la Llimera, l’Avinguda i la Casa de Cultura. Una plaça que hauria de ser un lloc net i atractiu per xarrar a l’ombra la gent gran, jugar els xiquets, descansar abans d’iniciar la tornada a casa després de comprar al Mercat o camí d’ascens turístic a l’històric barri de Bellaguarda.DSC_0019
És una llàstima que este lloc siga víctima de l’abandó d’un govern capficat en mirar-se el melic dels seus projectes, que no són, en absolut, els de tots i totes. DSC_0022Hem de recuperar la dignitat d’una Plaça que porta un nom entranyable i massa temps abandonada. Des de Compromís continuarem insistint perquè es mantinga com cal i puga ser utilitzada amb normalitat.

DSC_0025