L’última medalla que pot penjar-se la Consellera d’Educació és la de fer als xiquets i xiquetes anar a escola en ple estiu en unes condicions intolerables i, com demostren els fets, totalment pernicioses. 
Des de Compromís per Altea considerem molt greu el que està passant a les aules del nostre poble -i de la resta del País Valencià ja que les temperatures que han de suportar el professorat i l’alumnat estan per damunt de les recomanacions en matèria de salut laboral.

Davant d’això, divendres passat Compromís va presentar una proposta per escrit perquè l’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Educació, s’implique a l’hora de donar suport a les iniciatives que des dels diferents centres es porten a terme i que es presente una queixa davant de Conselleria.

Més enllà, demanem que la Regidoria d’Educació possibilite que es facen medicions de la temperatura i la humitat per constatar les condicions insalubres en què els nostres xiquets i xiquetes  i els seus mestres han començat el curs.

Lamentablement, sembla que este no és un tema que preocupe al govern del PP i Cipal ja que no s’han manifestat ni en un sentit ni en un altre i es troben totalment desapareguts en este inici de curs.

Per això, animem els Consells Escolars de cada centre, com ja ha fet el de l’IES Altaia, a prendre les mesures que consideren adequades dins de les seues competències per assegurar les condicions adequades per impartir les classes.