Este últim plenari es tractaven dos qüestions relacionades amb l’energia. Per a Compromís era el moment de posar en pràctica mesures a favor de la sostenibilitat i de l’ús d’energies renovables però PP i Cipal no han tingu el mateix criteri
Pel que fa al plec de condicions per al manteniment de l’enllumenat públic, els regidors de Compromís vam demanar que s’incloguera en la baremació l’ús d’energies renovables, que no són en absolut més cares. La resposta de PP i Cipal va ser introduir en la puntuació un màxim de 0,5 sobre 100 per a les empreses que optaren pel subministrament de fonts d’energies renovables. Ridícul, es mire per on es mire, i una nova oportunitat perduda.
En segon lloc, la subvenció de la Diputació per al canvi de les perilles de la N-332. Des de Compromís vam manifestar la nostra sorpresa perquè s’optara per unes perilles de 1.150,00 euros per unitat quan en el punt anterior les valoraven en 350’00 euros. L’argument de PP i Cipal és que es tracta d’una subvenció i que no ens costa diners a l’Ajuntament.
Però d’on es pensa esta gent que ixen els diners públics? Això explica la situació de ruïna econòmica a què han portat les nostres institucions.
Este govern PP-Cipal, que es publicita com al màxim defensor de l’ecologia i la sostenibilitat al nostre poble, hauria de començar per ser més coherent amb les decisions que pren.