Ara fa un any que des de Compromís vam advertir que el carril bici del Passeig del Mediterrani estava posat amb calçador i que causaria més maldecaps que altra cosa.
Vam dir que pensàvem que PP i Cipal no havien mesurat les conseqüències de la implantació del carril bici en esta zona. Els primers dies ja es va demostrar que l’única cosa que s’aconseguia era sobresaturar-la i posar en risc els vianants.
Este estiu al govern li ha tocat rectificar. No es podien repetir les escenes de l’any passat i han prohibit el pas de bicicletes en les hores de més afluència de gent, és a dir, a partir de les 19h.
Les queixes de Compromís i de la majoria del poble sobre la perillositat
d’este tram eren ben fundades, més encara quan fins aquell moment les
bicicletes havien conviscut pacíficament amb l’ús tradicional com a passeig.
En conclusió, queda ben demostrat que embotir el carril bici en la zona del Passeig del Mediterrani no ha sigut una idea molt encertada i també que PP i Cipal haurien fet bé d’escoltar el que tantíssima gent ja els vam advertir.
Els projectes –més encara els pagats amb diners públics- no són bons només per la foto o perquè estiguen en un programa electoral; ho són si en la pràctica milloren la vida quotidiana de les persones.
Més participació i menys projectes estrella!!