Compromís ha denunciat que la Casa de Cultura d’Altea porta nou mesos sense aire condicionat.

Fa més de deu anys que els aparells van començar a tindre problemes i a trencar-se sense que es prenguera una solució definitiva. Finalment, l’últim aparell que funcionava es va trencar l’octubre passat.

Així, els treballadors i usuaris de l’edifici han hagut de suportar temperatures per baix del que es considera acceptable o adequat. Recordem que ací s’ubica el Casal Fester, la biblioteca i, a més, s’imparteixen classes a diari a xiquets i xiquetes i es realitzen constants xerrades i conferències,

El problema greu, no obstant, arriba ara a l’estiu, quan comencen a pujar les temperatures ostensiblement i en l’interior de l’edifici s’arriba a registrar fins a 28°C. De fet, els estudiants que estan preparant els exàmens de juny ja estan patint de ple esta situació.

Per a Compromís, esta deixadesa per part de l’equip de govern no té cap justificació raonable. L’excusa que esgrimeixen ara és que s’està redactant un plec de condicions per unificar el manteniment de tots els edificis municipals i, això, pot tardar mesos.

Òbviament, si no han actuat ja davant d’este problema és per una simple qüestió econòmica. Això contradiu de ple les afirmacions de l’equip de govern PP-Cipal que últimament s’ha felicitat pels bons resultats dels seus comptes. Els regidors de Compromís ja van advertir en l’últim plenari que els resultats econòmics ni són tan bons ni estan servint per millorar les infraestructures i la qualitat de vida dels alteans i alteanes.

Per tot això, Compromís exigeix que es prioritze esta qüestió que pateixen, no només els treballadors, sinó desenes de persones a diari i es done una solució definitiva a este problema.