Jordi Sebastià a EuropaUn milió de gràcies als 634 alteans i alteanes que han cregut en la #PrimaveraEuropea a Altea i que ens han ajudat a posar una veu valenciana al Parlament Europeu!!!

Dels partits amb representació en el nostre Ajuntament, Compromís és l’únic que puja, sextuplicant els resultats del 2009. Més enllà, amb els 634 vots, han aconseguit superar la meta que s’havien imposat d’igualar els resultats de les Eleccions Generals del 2011, on van obtenir 487 suports en el nostre poble.

 Per la seua part, PP i PSOE perden respectivament 1.300 i 1.474 vots. Per últim cal destacar que Ciudadanos, a pesar de la presència de la regidora de Cipal Carolina Punset en llocs d’eixida de la candidatura, només ha aconseguit 219 vots a Altea, molt per darrere de Podemos i EU.

No dubteu que Jordi Sebastià treballarà per regenerar i democratitzar les institucions europees, dignificar l’agricultura valenciana i recuperar els valors socials que van fer nàixer la Unió Europea per posar en primer lloc a les persones.
Resultats europees