El candidat de Compromís #PrimaveraEuropea, Jordi Sebastià, ha estat hui divendres a Altea en un dinar de final de campanya acompanyat pel diputat autonòmic Fran Ferri.

A les nombroses persones i associacions alteanes que han participar, s’hi han unit regidors i regidores d’altres localitats de les comarques de les Marines .

Dinar Final Campanya Europa

Fran Ferri ha destacat que Compromís està en les antípodes del PP, tant als ajuntaments com a les Corts i al Congrés dels Diputats i que també ho estarà a Europa contra les polítiques austericides que ens han portat a l’empobriment i a que els joves valencians i valencianes hagen d’eixir a l’estranger per intentar tindre un futur.

Per la seua part, Sebastià ha explicat el treball que pensa fer com a eurodiputat per regenerar i democratitzar les institucions europees, dignificar l’agricultura valenciana i recuperar els valors socials que van fer nàixer la Unió Europea per posar en primer lloc a les persones. També ha esmentat  el riu Algar, paratge per al qual exigeixen la màxima protecció i per a la posada en valor del qual es poden aconseguir fons europeus.

Per això, ha animat els assistents a donar supor a la candidatura encapçalada per Compromís perquè Primavera Europea vol representar els interessos valencians en el Parlament Europeu, ja que considera que fins ara “els diputats valencians a Europa no han exercit com a tals”.

Per al Col·lectiu alteà, la presència de Sebastià l’últim dia de campanya demostra “la proximitat i el compromís amb les persones dels nostres representants”.