Divendres 21 de febrer el Col·lecitu de Compromís vol aproximar-vos el treball que realitza Compromís tant des de l’Ajuntament com des de les Corts Valencianes i quins fruits pot donar la col·laboració dels nostres regidors amb els diputats i diputades que ens representen.

Per això, el nostre diputat autonòmic, Enric Morera, ens visitarà per participar en una xarrada-conferència a la qual esperem que assistiu. Estarà acompanyat, a més,  de J. Lluís Ferrando, representant legal del Bloc-Compromís en el contenciós contra la urbanització del riu Algar que hem guanyat definitivament, i una mostra excel·lent d’eixa necessària col·laboració.

Després, vos animem a acompanyar-nos en el sopar-col·loqui que, junt amb Morera i Ferrando, tindrem en el Bar del Centre Social amb la intenció de continuar compartint i intercanviant idees.

Recordeu: Divendres 21 de febrer a les 20h xarrada en la Casa de Cultura.

A les 21:30h, sopar en el Bar del Centre Social. El preu del menú és de 14 eurets. Per favor, si voleu assistir-hi, poseu-vos en contacte amb nosaltres per poder fer una previsió(tel. 696965411 o altea@compromis.net)