Compromís vol manifestar el seu rebuig més absolut a les pràctiques poc democràtiques empleades pel govern PP-Cipal per a coaccionar als comerciants contraris al projecte de reforma de l’Avinguda Jaume I.

Per a Compromís, les acusacions vessades estos últims dies sobre la regidora de Comerç i el propi Alcalde d’Altea són tan greus que es fa necessari que donen una explicació pública.

De fet, Compromís ha demanat la compareixença de la regidora en Comissions Informatives hui divendres, a la qual cosa no han accedit per considerar-ho precipitat. Arribats a este punt, Ortiz hauria de cessar la seua regidora i, acte seguit, dimitir ell mateix per utilitzar i consentir l’amenaça contra els ciutadans i ciutadanes que representen.

Els alteans i alteanes no hem de consentir que, en ple segle XXI, un càrrec públic faça servir la coacció i la por contra aquells que discrepen lliurement i pacíficament d’un govern que, cada dia més, posa en evidència la seua incapacitat per governar d’una manera transparent, participativa i democràtica.

D’altra banda, Compromís també considera que Cipal, soci necessari del PP, s’hauria de posicionar davant la gravetat dels fets.

Per últim, des de Compromís insistim que “el PP no només treballa d’esquenes als ciutadans i ciutadanes d’Altea sinó que, a més, els ha perdut completament el respecte i això sí que és intolerable”.