Compromís incorpora les reivindicacions de les comarques alacantines en el Debat de Política General

.

Publicat el 25 setembre 2013 

El grup parlamentari Compromís ha inclòs en les propostes de resolució presentades en el Debat de Política General de Les Corts diferents reivindicacions que es fan des de les comarques d’Alacant amb l’objectiu de que siguen escoltades pel Govern valencià i exigir que es prenguen les mesures pertinents.

Així, entre estes propostes figuren la reclamació al Ministeri de Foment de que l’aeroport de l’Altet dispose de connexió ferroviària, millorar o ampliar les línies de ferrocarril Xàtiva-Alcoi-Alacant, Gandia-Oliva-Dénia i Alacant-Elx-Múrcia; garantir el manteniment dels llocs de treball de la planta d’Alcoa a Alacant i recuperar la gestió pública de l’Hospital de Dénia.

Al mateix temps, des de Compromís s’ha reclamat l’anul·lació del procés d’adjudicació del Plan de Residus de la Vega Baja, la defensa de les universitat públiques davant la competència deslleial de les universitats privades, la realització de les obres pendents als centres escolars d’Elx i de l’Alacantí i el rescat de l’AP-7.

A estes se sumen la construcció del centre de salut del Rabaloche, el manteniment de les obres socials de les antigues caixes valencianes, el retornament del PGOU d’Alacant a l’Ajuntament i la declaració del riu Algar com a Parc Natural. En total, el grup parlamentari ha presentat més de 150 propostes de resolució que inclouen demandes com l’auditoria del deute públic, la convocatòria de les beques de llibres, la construcció dels centres sanitaris pendents o la protecció de les zones humides, entre moltes altres.

La diputada Mireia Mollà ha explicat que “des de Compromís ja hem anunciat que seguirem portant a les institucions les reivindicacions de les comarques alacantines, que tenen un paper fonamental en la nostra activitat política i que necessiten uns governs que atenguen a les seues necessitats i donen resposta a la situació de crisi que viuen de manera especialment greu”. 

ttp://coaliciocompromis.net/11633/compromis-incorpora-les-reivindicacions-de-les-comarques-alacantines-en-el-debat-de-politica-general/#.UkNttnCexHE.facebook