El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, va acompanyar els regidors de Compromís en l’entrà Mora de dilluns passat. La visita va servir per conèixer de primera ma les festes alteanes i, més enllà, els projectes que afecten directament als alteans i alteanes i que depenen del govern central com el front litoral o l’alternativa a la N-332.

Baldoví també es va interessar per la situació econòmica de l’Ajuntament i per l’anul·lació del PAI Los Puentes del Algar. Sobre esta última qüestió, cal destacar que el grup parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes va incloure la seua declaració com a parc natural entre les propostes de resolució que es van tractar ahir en el Debat de Política General de Les Corts.

Compromís per Altea vol agrair públicament a Joan Baldoví l’esforç que realitza per conèixer de prop la realitat dels pobles a qui representa amb determinació i solvència a Madrid.