La imatge d’Altea este estiu ha sigut deplorable, com bé anem mostrant-vos amb les nostres imatges. A la falta de neteja hem de sumar el deteriorament de les infraestructures i del mobiliari urbà.

La Creu 2 Setembre 13
Fa anys que un camió es va emportar per davant part del paviment del fanal de La Creu… Com que no es netegen mai, els xiclets ja formen part de la foto.

 

El pitjor de tot és que no sembla que l’equip de govern PP-Cipal tinguen massa interés en posar solució a esta situació intolerable. Una de les excuses que utilitzen per justificar l’abandó d’algunes zones és que han centrat molts esforços en el carril bici, per exemple. Més hauria valgut que els hagueren repartit.

Ací  teniu la prova del delicte: la Plaça de la Creu i la Costera dels Matxos , zona d’accés al poble antic, completament degradada, bruta i abandonada.

Plaça de la Creu 01-07-2013
Part del rètol que dóna nom a la plaça -justament el que estava en valencià- fa molt de temps que ha caigut. És una imatge molt lletja que es podria reparar amb molt poca inversió. Fa temps que li ho vam demanar al govern…

 Des de Compromís exigim a PP i Cipal que deixen de negar la realitat dels carrers d’Altea. Ells no ensenyaran estes fotos, nosaltres sí. Els animem a que miren a altres llocs que no siguen el carril bici o l’Hort de la Campaneta per parar la degradació de la resta del poble.