Des del BLOC-Compromís pensem que és una prioritat mantenir i millorar la línia Benidorm-Dénia, que a hores d’ara el govern del PP amenaça amb anul·lar. Pensem que els serveis públics no es poden valorar únicament amb criteris de viabilitat econòmica. Dotar els serveis públics de qualitat i potenciar-ne el seu ús és el que assegurarà la seua viabilitat. El criteri del PP, per contra, és condemnar-los a morir.

És intolerable que estiguen plantejant-se suprimir una línia que ens vertebra com a comarca i dóna un servei imprescindible a moltes alteanes i alteans que es desplacen a diari a Benidorm i a l’Hospital de la Vila. Més enllà, el servei és necessari per a facilitar l’arribada de turisme al nostre poble. A més, el plantejament contrasta frontalment amb l’anunci de l’acord signat entre l’alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, i el Patronat de Turisme d’inversions en matèria de promoció.

 

Des del Bloc-Compromís –a través dels nostres diputats autonòmics- no consentirem la desaparició d’un altre servei que considerem bàsic.