Divendres passat al mati vam assistir, en l’acte de cloenda del “Foro dinamiza” a Palau Altea, a una altra representació del sainet continuat que estan representant a tots els nivells el govern central, el govern autonòmic i el govern municipal, tots tres representats pel secretari d’estat de comerç Jaime García-Legaz, el conseller d’economia Máximo Bruch, i l’alcalde d’Altea Miguel Ortiz. Quina colla de mentiders compulsius, quina poca vergonya que tenen estos senyors.

El Sr. Alcalde qualificant el dia d’històric, perquè s’acabava de celebrar una sessió del Consell a Gadea, amb els temps que corren i estos senyors continuen balafiant els nostres diners, no vull ni imaginar el que haurà costat la broma. Per a estos personatges no hi ha crisi.

El Sr. Conseller d’economia donant lliçons de com solucionar les coses, al mateix temps que el seu govern estava fent pública la notícia que havien sol•licitat el rescat al Govern central. Som la primera Comunitat intervinguda i este senyor dient-nos com hem de recuperar l’economia en Altea.

El Sr. Secretari d’estat de comerç, amb un cinisme espatarrant, dient que les Comunitats autònomes anaven en la bona direcció, però destacava i li posava la nota més alta a la Comunitat valenciana i a la madrilenya i en eixe moment estaven demanant el rescat!!!! Ah, i, en una altra primícia, s’amolla que sols ens queda un any de crisi, que en el 2013 eixirem de la crisi. Un altre honorable polític que no s’entera de la situació en què ens trobem.

Tot això combinat amb la notícia al carrer de la prima de risc a 612 punts i l’Estat Espanyol al limit de demanar també el rescat a Europa.

Li corregiria al Sr. Alcalde i li diria que ahir va ser un dia tristament històric, perquè a sigut a Altea on el Consell Valencià va fer publica la sol•licitud de rescat al Govern espanyol i la pèrduda de la nostra autonomia econòmica. Disset anys de govern del PP al País Valencià, amb una continuada mala gestió i malversació dels diners públics, han portat al nostre País a la ruïna.

Si la Generalitat Valenciana fóra una empresa privada a hores d’ara estaria en concurs de creditors, en suspensió de pagaments, digueu-li com vulgueu. Els seus aeroports fantasmes, circuits de formula 1 i Terres mítiques –ah no, Terra mítica no, que ja l’han venuda– estarien eixint a subhasta per pagar els deutes i els seus gestors estarien ja acomiadats i molts, molts asseguts davant un tribunal. Però com que els diners s,on públics, ací no passa res i no hi ha cap responsabilitat.

Ara venen les llumeneres i els salvadors de pàtries a tornar-nos a dir que hem viscut per damunt de les nostres possibilitats i a fer-nos pagar tots els seus desgavells, carregant-se tot el que havíem avançat en els últims 30 anys,-retalls en sanitat, en educació, reforma laboral, rebaixa sistemàtica de sous, pujada d’impostos ….- i ells que són els culpables d’esta situació, ells que són els que sí que han viscut per damunt de les seues possibilitats, se’n van de rosetes.

Coneixeu cap mesura que haja pres esta dreta cavernícola que ens governa que estiga destinada a corregir el frau fiscal, a pagar més impostos les classes privilegiades, les grans fortunes o els grans patrimonis? No, no en sabreu de cap perquè ells tenen molt clar qui ha de pagar la crisi, sempre la xicoteta i mitjana empresa i la classe treballadora.

Estos polítics inútils que ens donen lliçons i pretenen tindre ara la solució de tots els problemes, tenen la cara més dura que l’estàtua de l’aeroport de Castelló i el cap més buit que qui la va dissenyar.

Quina colla de mentiders i pocavergonyes que es pensen que amb les seues mentides poden tapar tots els desgavells, la corrupció, l’amiguisme i la mala gestió que ha portat al País Valencià a la ruïna i a la intervenció.

Disculpeu la vehemència de les paraules escrites, però donada la gravetat de la situació, encara tenim la sensació que ens quedem curts.

Mai com ara hem trobat adient la cançó d’Al Tall, VERGONYA CAVALLERS, VERGONYA.