Els ritmes del blues seran protagonistes de l’agenda cultural del mes de juny a Altea. La Plaça de l’Aigua albergarà, per quart any consecutiu, Altea Blues Festival, un esdeveniment que ja s’ha consolidat i que farà vibrar als enamorats d’aquesta música.

El festival se celebrarà amb tres actuacions, dies 10, 17 i 24 de juny, totes elles a les 21.00 hores. El dia 10 serà el torn de Lukumi, Swing, blues and roots. El 17 tocarà la banda Nasty Boogie amb María Carbonell com a artista convidada. Tancarà, la nit del 24 de juny, Altea Blues Project amb la col·laboració de Bàrbara Bacora.

Tal com ha informat la regidora de Cultura, Aurora Serrat, les entrades per a cada actuació tenen un preu de 5€ si es compra a la Casa de Cultura i 4 € mitjançant www.alteacultural.com. A més, també es pot adquirir un abonament per a les tres dates per 10 € en compra física o 8 € en línia.

“L’Altea Blues Festival és ja una cita consolidada en l’agenda cultural d’Altea. Un esdeveniment que any a any guanya en espectadors que gaudeixen d’unes jornades amb bona música a l’aire lliure. Un gran ambient per a les primeres nits d’estiu”, ha comentat la regidora de Cultura, Aurora Serrat, qui ha agraït al coordinador d’aquest festival i músic, Germán Elul, “la seua implicació i treball perquè aquest esdeveniment tire avant”, ha finalitzat.