La nit alteana va tornar ahir a impregnar-se d’art amb la segona jornada de la Nit del Art, iniciativa de la Regidoria de Cultura que dirigeix Aurora Serrat, i que finalitzarà la nit del dissabte.

La vesprada d’ahir va començar amb la ruta guiada pels diferents tallers d’artistes de la localitat. En ella van poder veure’s el treball d’artesans de la ceràmica, l’escultura, pintors, el disseny etc. Una visita molt enriquidora que posa de manifest l’alt nivell artístic d’Altea.

Després d’ella, es va inaugurar a Palau Altea la instal·lació ‘Kinesofos’ de l’artista Sergi Hernández. Aquesta és la primera de les cinc instal·lacions proposades a concurs seleccionades pel jurat entre la 25 rebudes.

Finalment, i gràcies a l’agermanament d’Altea i Castelló, es va poder gaudir de l’exposició de l’artista Puntax, ‘Supercolors’. La directora de la Nit del Art de Castelló, Yvonne Baques, es va desplaçar fins a Altea per a gaudir de la seua Nit del Art i presentar la seua proposta.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i la regidora de Cultura, Aurora Serrat, van participar d’aquestes activitats “una nit màgica plena d’art que cada any es consolida amb més activitats i artistes vinguts de més llocs. Convide a tots els alteans i visitants a gaudir de l’última jornada”, va comentar Aurora Serrat, regidora de Cultura.

Hui dissabte al matí es realitzaran tres visites a tallers d’artistes alteans, fora de la ruta del Barri antic. Al mateix temps tindrà lloc l’activitat per a xiquets. A la nit, es mostraran tots els projectes que entren a concurs i en la Plaça de l’Església hi haurà performances, instal·lacions i vidio creacions, repartits pels principals atractius del Nucli Antic. En aquesta ruta es durà a terme una activitat del Vicerectorat de Cultura de la UMH amb una instal·lació.