La Regidoria de Turisme, valora positivament aquesta temporada, en la qual s’ha atés a més de 1.000 persones en els punts d’informació turística

Altea tanca la Setmana Santa amb una valoració molt positiva respecte al turisme, perquè la vila blanca ha aconseguit el 95% de l’ocupació hotelera durant aquest període vacacional. El turisme nacional ha sigut el més important aquests dies, en què també ha destacat el visitant europeu. Més de 1.000 persones han acudit tant a la Tourist Info, com al punt d’informació turística situat en el nucli antic.

“Estem davant unes dades molt positives aquesta Setmana Santa. La mitjana d’ocupació hotelera ha aconseguit el 95%. Els nostres punts d’informació han estat replets de visitants interessats en la nostra localitat, en la cultura, la gastronomia i les activitats organitzades des del departament de Turisme. Estem molt contents amb els resultats d’aquesta campanya -les visites guiades i les gimcanes han estat completes-. Altea és un destí preferent a escala nacional i internacional. Continuarem treballant per a consolidar Altea com a destí segur, sostenible i de qualitat”, ha comentat Xelo González, regidora de Turisme.

Durant aquest període vacacional, Turisme va instal·lar en la plaça de l’església un punt d’informació turística que reforçava les labors de la Tourist Info. Entre tots dos punts s’han registrat més de 1.000 atencions, de les quals aproximadament dues terceres parts eren de turistes nacionals i la resta europea. La procedència nacional va ser principalment de la Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana, País Basc, Catalunya i Múrcia. I de la procedència internacional va destacar Bèlgica, el Regne Unit, Holanda, Portugal i França. El turista a Altea s’ha interessat majoritàriament per excursions per la Costa Blanca, informació local, activitats culturals, rutes de senderisme i gastronomia.

De les activitats organitzades per la Regidoria de Turisme, quatre visites guiades i dues gimcanes, s’han registrat 171 participants -amb procedència majoritària de la Comunitat Valenciana, seguida de la Comunitat de Madrid, Aragó i també participants internacionals del Regne Unit, Noruega i Alemanya.