Ahir dimecres, la regidoria de Projectes Europeus, encapçalada per l’edil Maria A. Laviós i la Subdelegació del Govern, representada per Carles Arques, mantenien una reunió de treball a l’Ajuntament d’Altea, que va estar presidida per l’alcalde Jaume Llinares. En esta trobada es tractava la coordinació als nous plans de Recuperació, Transformació i Resiliència del Ministeri; plans finançats amb Fons Europeus.

En el transcurs de la reunió es va abordar a més el tema de convocatòries a què l’Ajuntament podria optar. Com ha explicat l´edil de Projectes Europeus i Participació Ciutadana, “hem parlat de totes aquelles qüestions que ens permetran optimitzar els recursos i el temps a l´hora de presentar-nos a les convocatòries que vagen eixint en el marc del Pla Estratègic de l´Agenda 2030”. Convocatòries de Next Generation de les quals les PIMES i autònoms se’n poden beneficiar, i el Kit Digital n’és un exemple.

“Altea aposta per una estratègia, completament transversal per a totes les àrees de l´Ajuntament, que permeta que el nostre poble siga beneficiari de finançament europeu i aconseguir així projectes que facen d´Altea un municipi més sostenible i igualitari” ha declarat Maria A. Laviós.

A la cita també van acudir el portaveu de l’Equip de Govern, Diego Zaragozí; el regidor d’Urbanisme, Jose Orozco i la tècnica d’EuroAltea, Paloma Verdú,