Compromís Altea inicia el seu procés democràtic per a l’elecció del cap de llista de 2023
Dimarts passat 30 de novembre, Jaume Llinares, actual alcalde d’Altea, va ratificar davant l’assemblea de Compromís Altea, la seua intenció de deixar passe a un nou lideratge del partit per a les pròximes eleccions municipals del 2023.


Jaume Llinares afirmava que “encara tenim per davant més d’un any de legislatura en el qual ens bolcarem per a continuar millorant el nostre poble. Continuem treballant per a ser un Ajuntament compromés amb la igualtat, amb la participació ciutadana, amb la integració i la cohesió social, per a tindre uns serveis socials cada dia més complets. Continuem millorant l’accessibilitat per a fer d’Altea un poble en el qual la cultura i l’educació continuen sent prioritàries. Hem enfortit el paper de l’Ajuntament com a principal agent dinamitzador de l’economia i la societat alteana, buscant la sostenibilitat i respectant i protegint els nostres recursos naturals. Hem realitzat nombroses inversions que feia temps necessitàvem i al mateix temps hem reduït de manera extraordinària el deute acumulat”.


“Quan vaig prendre possessió com a Alcalde d’Altea el 2015, ja vaig assegurar que no ocuparia el càrrec més de dues legislatures. La veritat és que gaudisc molt treballant dia a dia pel nostre poble, però arriba el moment de donar pas a un nou lideratge que continue treballant i fent una Altea encara millor. Confie plenament en la gent del nostre equip, som un col·lectiu compromés, preparat i bolcat en la tasca de millorar la qualitat de vida i els serveis que altea necessita” concloïa.


El secretari local del partit, Antonio Pérez va agrair a Jaume Llinares el seu treball durant aquestes dues legislatures, així com la intenció de continuar treballant al costat del col·lectiu de cara a les pròximes eleccions municipals.
L’assemblea va concloure obrint el període perquè les persones interessades es postulen per a ocupar el cap de llista en les pròximes eleccions locals del 2023. El termini marcat per a aquesta presentació finalitza el 17 de desembre amb la celebració d’una altra assemblea en la qual es determinarà, de manera democràtica, la futura candidatura i les persones interessades a presentar la seua candidatura hauran de fer-ho constar enviant un correu a altea@compromis.net amb el seu nom complet i DNI.