L’edil d’Esports, Pere Barber, ha llançat una recomanació als usuaris de la Ciutat Esportiva amb l’objectiu de descongestionar-ne el vial d’accés en hora punta. En concret, anima que es faça ús de l’aparcament del riu algar, annex a les instal·lacions esportives, que està ubicat a menys de 100 metres.

A més, l’edil ha informat que es durà a terme una campanya informativa i control del trànsit als voltants del Poliesportiu Municipal les properes setmanes. “Com passa amb els col·legis públics, la Policia Local d’Altea prestarà servei a l’accés principal del complex esportiu amb l’objectiu d’evitar aglomeracions de vehicles”.

Segons ha explicat Pere Barber, el servei es prestarà les properes setmanes a la eixida de les Escoles Esportives Municipals, entre les 18:30 i les 19:30h, que és l’hora que més usuaris reuneix a la zona.

En paraules de Barber, “hem parlat amb la Policia Local perquè done cobertura durant uns dies a la eixida principal del poliesportiu per evitar que els cotxes s’acumulen en esta entrada per recollir els xiquets i xiquetes”.

Una vegada més, l´edil ha recordat a la població que “a menys de 100 metres del complex esportiu hi ha un aparcament amb més de 500 places, amb accés directe a la ciutat esportiva a través d´un pas de vianants, i és en este pàrquing el lloc on s’ha d’estacionar per recollir els fills i filles i així evitar el col·lapse al carrer d’entrada al poliesportiu”.