El 24 de novembre es decidiran els 10 projectes finals

La quinta edició dels Pressupostos Participatius de l’Ajuntament d’Altea ha finalitzat la seua primera fase, la de presentació de propostes, i ha rebut un total de 45 projectes. S’inicia ara la fase d’estudi de la viabilitat dels projectes, en la qual participaran els tècnics municipals i per a la qual s’estan dividint les propostes per les diferents àrees.

“Un any més la ciutadania ha demostrat la seua implicació amb la seua ciutat i el seu interés per formar part activa de les decisions municipals. Estudiarem totes les propostes presentades per a veure si són viables i el pròxim 24 de novembre el Consell de Participació decidirà els deu projectes que aniran a la votació popular”, ha comentat María A. Laviós, regidora de Participació Ciutadana.

La votació dels deu projectes finalistes serà del 29 de novembre al 31 de desembre i podrà votar qualsevol persona major de 16 anys empadronada a Altea. En total es triaran tres projectes prioritaris, i com a novetat en aquesta edició, es triarà l’ordre de prioritat.

Els projectes i tota la informació relativa al procés de pressupostos participatius es pot consultar en www.alteaparticipa.es.