Del 4 al 8 d’octubre, els seguidors de València, Crevillent, Altea, Alcoi i Gandia podran gaudir dels actors i actrius de “L’Alqueria Blanca” i de la preestrena del primer capítol.

Abans de l’estrena de la sèrie el diumenge 17 d’octubre, en estes  localitats es projectarà en exclusiva el primer capítol que s’emetrà en la televisió d’À Punt. Les preestrenes, anomenades “L’Alqueria Blanca en ruta”, comencen a les 19:00 hores i estan sent tot un èxit de participació i expectació als llocs de tota la Comunitat Valenciana que les acullen. L’entrada és gratuïta i fins a completar l’aforament.  Els actes estan adaptats a la normativa sanitària vigent.

Totes les persones que acudisquen a veure els seus actors preferits rebran un detall de record del pas de “L’Alqueria Blanca” per la seua localitat.

El dimecres 6, Palau Altea rebrà Elisa Lledó (Empar) i Ana Conca (Isabel). Amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, no cal fer reserva d’entrada: l’accés és gratuït, fins a completar l’aforament.