Begoña Lorente, alumna de la Facultat de Belles arts d’Altea de la Universitat Miguel Hernández, ha sigut la guanyadora amb la seua proposta “Sin Parangón”

A menys d’un mes per a la celebració de la 35 Edició de les 200 milles a2, la regata ja té cartell oficial després de conéixer-se la decisió del jurat dimarts passat 2 de febrer. El qual s’ha reunit, de forma totalment telemàtica a través de l’aplicació Zoom, junt al director esportiu del CN Altea Alvaro Rierol i el gerent del club Joaquim Such.

El concurs del cartell oficial de les 200 milles a2, dirigit als alumnes de la Facultat de Belles arts d’Altea de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH), ja va per la seua cinquena edició. Es tracta d’un projecte que pretén unir llaços entre dues importants entitats d’Altea, la UMH i el Club Nàutic d’Altea.

El jurat ha atorgat el premi guanyador a Begoña Lorente per la seua proposta “Sense Parangó”, qui rebrà un premi de 500 euros junt a un diploma acreditatiu, i un accèssit a l’alumna María Vicente Taboada que serà reconeguda amb el corresponent diploma i 100 euros de premi.

El jurat ha estat compost pel president del Club Nàutic d’Altea, Josè-Román Zurutuza Reigosa; la Regidora de Cultura, Aurora Serrat; David Vila, Vicedegà de Projecció de Grau de la Facultat de Belles arts; Imma Mengual, professora de Disseny Editorial en la facultat el dissenyador Toni Bru i el Responsable de Comunicació del CN Altea, Pedro Matos.

Serrat valora aquesta iniciativa com “una mostra més de la implicació del Club Nàutic amb el nostre poble i la Facultat de Belles Arts en l’impuls de l’art i el disseny”. A més, felicita la guanyadora i la resta dels participants per “el magnífic treball i creativitat que fan molt difícil l’elecció d’un solo guanyador”.