A més es va aprofitar l’ocasió per a visitar el carrer de Pilota, una vegada acabades les millores

El Regidor d’Esports, Pere Barber, ha fet entrega de diferent material esportiu al Club de Pilota d’Altea. Entre altres coses s’han adquirit xandalls, camises de joc roges i blaves per a tots els jugadors, pilotes de badana i de vaqueta, tant per a adults com per a xiquets. A més, s’ha entregat material necessari per a la preparació de les mans per al joc, com esparadrap, tesa-moll o didals, entre altres. Segons afirma Pere Barber: “la Regidoria d’Esports continua amb el recolzament al Club de Pilota local per tal de potenciar l’esport autòcton”.

El regidor i el President del Club, Diego Mulet, van aprofitar esta ocasió per a visitar el Carrer de Pilota de la Ciutat Esportiva i comprovar de primera mà les millores realitzades en les últimes obres que es van portar a terme durant el passat mes de desembre.