El proper dissabte 5 de desembre a les 20h a Palau Altea tindrà lloc l’acte de cloenda d’Altea Capital Cultural Valenciana 2019-20. Per a tal ocasió, l’Ajuntament d’Altea ha organitzat una primera part institucional, seguida del concert “Botifarra A Banda” en què la Banda Simfònica de la Societat Filharmònica Alteanense acompanyarà Pep Gimeno “Botifarra”. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Cultura, Aurora Serrat.

Com ha recordat la responsable municipal de Cultura, la pandèmia del COVID-19 s’ha allargat la capitalitat cultural, que tenia la seua fi a l’abril, però que amb el confinament la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports va decidir perllongar fins a final d’any.

Aurora Serrat ha explicat que en una primera part institucional tindran lloc les intervencions dels representants de les dues institucions implicades, l’Ajuntament i la conselleria esmentada. En nom de l’Ajuntament prendran la paraula ella mateixa com a responsable de Cultura i l’alcalde Jaume Llinares. En representació de la Conselleria serà Raquel Tamarit, secretària autonòmica de Cultura, la que participe a l’acte.

Serrat ha manifestat satisfacció per part de l’àrea de Cultura del contingut que se li ha donat a esta Capitalitat Cultural, ressaltant “el gran nombre d’activitats que s’han fet i de gran qualitat, tot i la pandèmia. El que vol dir que ens hem sabut reinventar i la cultura presencial al municipi, des del mes de juliol, no ha parat fent més activitats i actuacions que abans”.

L’edil convida a la ciutadania d’Altea a la assirtir a este espectacle de cultura tradicional indicant que l’entrada és gratuïta amb reserva. Les entrades estan disponibles a www.alteacultural.com   i a la Casa de Cultura els dimarts i dijous de 10:00 a 14: 00h i també dijous a la vesprada de 17 a 20:00h.