L’oferta de visites guiades continua durant el mes d’agost i la primera setmana de setembre, com així ho ha donat a conèixer la  regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, Xelo Gonzàlez. La regidora ha assenyalat que esta nova oferta de rutes ve precedida per l’èxit que l’activitat ha tingut durant el mes de juliol.

La primera de les visites tindrà lloc el divendres, 7 d’agost, i recorrerà la ruta fundacional. La visita començarà a les 19 hores des de la Tourist Info d’Altea (c/ Sant Pere, 14). Esta mateixa visita es realitzarà també el dia 4 de setembre a la mateixa hora i punt d’eixida.

El dissabte, 8 d’agost, a les 19 hores, tindrà lloc la visita pel nucli antic d’Altea, que compta amb declaració de Bé d’Interès Cultural, i és una de les més sol·licitades per visitants i també per alteans i alteanes que podran gaudir de manifestacions artístiques com Balconades o la Mostra d’Artesania. Esta mateixa ruta es repetirà els dies 15, 22, 29 d’agost i 5 de setembre, a les 19 hores. El punt d’encontre serà a la Tourist Info d’Altea.

També el dissabte, 8 d’agost, tindrà lloc una de les rutes més esperades pels usuaris de les visites guiades, la ruta nocturna en nit de lluna plena pel nucli antic d’Altea. El dia 29 d’agost, aprofitant també que serà nit de lluna plena, es tornarà a fer la mateixa ruta. El punt d’encontre serà a la plaça de l’Església, a la porta de l’església de Nostra Senyora del Consol a les 23 hores.

El divendres, 14 d’agost, a les 19 hores, es visitaran els carrers i indrets més característics de la ruta marinera. El punt d’encontre serà també a la Tourist Info d’Altea.

Les partides rurals també seran protagonistes a les visites guiades. Així, el 21 d’agost es recorrerà la partida Sant Roc, a les 19 hores, amb eixida des de l’Ajuntament d’Altea.

Altea la Vella i els seus racons més característics seran els protagonistes de la visita que es realitzarà el dia 28 d’agost a les 19 hores. El punt d’encontre serà a l’aparcament de les Revoltetes.

Xelo Gonzàlez ha recordat que l’activitat és gratuïta i que per motius de seguretat, davant la COVID-19, tindrà una participació màxima de 20 persones per ruta. Les persones interessades a assistir han de formalitzar la reserva de plaça enviant un correu electrònic a altea@touristinfo.net o telefonant al 965 84 41 14. A més a més, ha incidit en l’obligatorietat d’utilitzar mascaretes i mantenir una distància de 1,5 metres entre els participants. La duració de les rutes serà d’una hora aproximadament.