Altea es troba des de hui en la Fase 3 de la desescalada, com també la resta de municipis de la Comunitat Valenciana. Esta nova situació ha permès reobrir algunes dependències com l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL) que ha estat tancada durant l’Estat d’Alarma.

La regidora de Foment de l’Ocupació, Maria A. Laviós, ha anunciat que el nou horari d’atenció de l’AEDL serà de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 hores i que les oficines del SEPE i LABORA, en Calp, tornaran al seu horari habitual próximament, informant als ciutadans quan obriguen les seues portes.

Al llarg d’estes setmanes, des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local han estat atenent a tota la gent que ha telefonat o ha fet les seues consultes per correu electrònic o a través de les xarxes socials, “hem ajudat a revisar la demanda, l’estat dels ERTOs, a inscriure a la gent a LABORA i hem donat informació de totes les ajudes disponibles i informat de les ofertes d’ocupació que ens arribaven”, ha explicat Laviós. Pel que fa a LABORA, les renovacions es feien automàticament i les oficines del SEPE estaven tancades al públic. 

La regidora recorda que L’OAC, l’Oficina d’Agent de Desenvoluplament Local i Ocupació, es troba a la segona planta de la Casa de Cultura i tots els usuaris han d’entrar amb mascareta i utilitzar el gel hidroalcohòlic de l’entrada. Per a més informació poden visitar les xarxes socials o posar-se en contacte a través del telèfon 965 84 13 00 o del correu electrònic aedl@altea.es. 

“Des de l’oficina continuarem treballant per buscar més ofertes i poder ajudar a la gent que s’ha quedat a l’atur. Estem preparant un portal de l’ocupació, quan ho tinguem tot preparat, el presentarem i informarem del seu funcionament i en un pla de formació”.